Διαδικτυακό Συνέδριο "ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ"

Ήρθε και το δικό μας ΔΩΡΕΑΝ online συνέδριο, από όλους για όλους, αφού άνθρωποι θα παρουσιάσουν από την οπτική του δικού τους χώρου το όραμα, την ιδέα ή τη δουλειά τους, σε συμμετέχοντες που επιθυμούν να αλλάξουν την ζωή τους υιοθετώντας νέες υγιεινές συνήθειες! 

Τι θα χρειαστείτε; Ηλεκτρονικό υπολογιστή, καλή σύνδεση στο διαδίκτυο, μικρόφωνο, κάμερα και πολλή όρεξη για μάθηση και κοινωνική δικτύωση! 

>>> ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ <<<

 

Είδη συμμετοχής:

 

Παρακολούθηση: Απευθύνεται σε όλους όσοι θα ήθελαν να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ τις ομιλίες και να έχουν πρόσβαση στο υλικό του συνεδρίου. Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ: Φόρμα Συμμετοχής

Συμμετοχή με ομιλία: Παρουσίαση θέματος που σχετίζεται με σωματική ή ψυχική υγεία από ειδικούς ή επιστήμονες ή φοιτητές και τελειόφοιτους τμημάτων (παράδειγμα, παρουσίαση πτυχιακής έρευνας) ή και απλούς πολίτες αν αφορά τη δουλειά σας και πληρούνται οι προϋποθέσεις (δείτε οδηγίες υποβολής παρουσιάσεων παρακάτω). 

Διαφήμιση: Όσοι δεν επιθυμούν να συμμετέχουν με ομιλία, μπορούν να διαφημίσουν την ιδέα ή τη δουλειά τους με banner ή video διάρκειας ενός λεπτού, τα οποία θα εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της αναμονής και των διαλειμμάτων του συνεδρίου. Για να το κάνουν αυτό πρέπει να κλείσουν το συντομότερο δυνατό το εισιτήριό τους εδώ: Διαφημιστείτε στο συνέδριο "ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ"

 

Πρόγραμμα Συνεδρίου:

 

Θα δημοσιευτεί προσεχώς (μετά την τελική ημερομηνία αποστολής παρουσιάσεων-ομιλιών)

 

Σημαντικές Ημερομηνίες: 

 

Αποστολή Παρουσιάσεων-Ομιλιών: έως 8 Νοεμβρίου 2020 (δείτε παρακάτω τις οδηγίες υποβολής)

Δηλώσεις Παρακολούθησης και Διαφήμισης: έως 18 Νοεμβρίου 2020

Τελική έγκριση Παρουσιάσεων-Ομιλιών: έως 22 Νοεμβρίου 2020

Διεξαγωγή Συνεδρίου: 23-29 Νοεμβρίου 2020  (ακριβείς ημέρες και ώρες όταν δημοσιοποιηθεί το πρόγραμμα συνεδρίου)

 

Κόστος Παρακολούθησης: 

 

ΔΩΡΕΑΝ 

(θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης - επικοινωνήστε στο psyangles@gmail.com για να ζητήσετε τη δική σας μετά την ολοκλήρωση του συνεδρίου και την επιτυχή συμμετοχή σας) 

 

Οδηγίες Υποβολής Παρουσιάσεων

 

Οι παρουσιάσεις θα πρέπει:

- να έχουν ως θέμα την σωματική ή ψυχική υγεία και ιδανικά να παρουσιάζουν στους συμμετέχοντες πώς η γνώση για το συγκεκριμένο θέμα προάγει την καλή σωματική ή/και ψυχική υγεία (γιατί είναι σημαντική η πρόληψη για παράδειγμα, ή γιατί είναι σημαντικό ο κόσμος να γνωρίζει για το θέμα ή/και να αλλάξει συνήθειες, πώς θα γίνει αυτό κτλ). 

- να αναφέρουν δεδομένα με επιστημονική βάση και όχι απλώς την άποψη του εισηγητή χωρίς υπόβαθρο, ενώ είναι υποχρεωτική η αναφορά βιβλιογραφίας και επιστημονικών ερευνών σύμφωνα με τα ακαδημαϊκά πρότυπα. Υπενθυμίζεται πως η αντιγραφή περιεχομένου από βιβλία ή άλλες πηγές χωρίς την έγκριση του δημιουργού απαγορεύεται αυστηρώς για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε κατά τη διαδικασία της συνέντευξης/συζήτησης (δείτε το βήμα 1 παρακάτω). 

 

Αν θέλετε να συμμετέχετε με ομιλία, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυστηρώς τα παρακάτω βήματα:

 

1. Επικοινωνήστε με e-mail στο psyanges@gmail.com με θέμα "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2020" για να δηλώσετε ενδιαφέρον και να αναφέρετε το θέμα σας. Αναφέρετε επίσης μέρες και ώρες επικοινωνίας και θα λάβετε απάντηση για διαδικτυακό ραντεβού σύντομης συζήτησης. Μη εμφάνιση στο διαδικτυακό ραντεβού την καθορισμένη ώρα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, ακυρώνει αυτόματα τη συμμετοχή σας στο συνέδριο. 

2. Αποστολή εργασιών σε powerpoint αρχείο στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση με θέμα "ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2020" αυστηρά έως 8 Νοεμβρίου 2020. Σημειώστε πως η συνολική παρουσίασή σας στο διαδικτυακό πάνελ δε θα πρέπει να ξεπερνά τα 40 λεπτά, οπότε προσαρμόστε το μέγεθος της παρουσίασης αναλόγως. Η ομιλία να απευθύνεται σε μη ειδικούς (κατανοήσιμη από όλους χωρίς ειδικούς όρους που δεν φέρουν επεξήγηση). 

 

Διορθώσεις μπορεί να σας ζητηθούν ως απάντηση στο e-mail σας έως 15 Νοεμβρίου 2020 (μόνο μία φορά δικαίωμα διόρθωσης πριν την τελική έγκριση), ενώ η τελική έγκριση ή μη έγκριση για τη συμμετοχή σας θα γνωστοποιηθεί πάλι με e-mail έως 22 Νοεμβρίου 2020. Παρακαλώ όπως παρακολουθείτε τακτικά την ηλεκτρονική διεύθυνση με την οποία υποβάλατε συμμετοχή. 

 

>>> ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ <<<

 

Διαδικτυακό Συνέδριο "ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ"